Gravvårdar Stockholm

Cateringfirma på uppdrag

Äntligen skulle den stora festen gå av stapeln. Men vem skulle laga mat och servera den? Det fick helt enkelt bli ett samtal till en duktig cateringfirma.

Datumet för bröllopsdagen närmade sig med stora steg. Det var en fest som hela släkten, och vänkretsen, hade väntat länge på. Efter några hårda år med olycksfall och sjukdom hade man nu något att se fram emot. En fest där alla skulle få umgås och bara njuta av varandras sällskap.

Något av det första som paret pratade om, vid planeringen av festen, var vilken mat som skulle serveras. Här skulle det inte sparas utan paret valde att slå på stort. Det innebar en trerättersmiddag med våningstårta som avslutning. En middag som också skulle ta dagar att tillaga. Därför var det ett lätt beslut att lyfta på luren och ringa en cateringfirma.

Beställning av mat hos en cateringfirma

För att få tag i rätt cateringfirma blev det några samtal till olika kandidater. Cateringfirman som fick uppdraget blev vald då en av parets vänner visade sig vara mycket nöjd med den, efter ett företagsevent som firman hade anordnat. Nu var ett möte bokat, där alla fakta gällande festen skulle prickas av.

Beställaren och firman träffades för en provsmakning av menyn och därefter var beslutet fattat. Det enda som behövdes var uppgifter gällande antal, eventuella allergier eller dieter, var, när och hur maten skulle serveras. För paret bestämde sig även för att boka serveringspersonal och en diskare, som skulle få allt att flyta på perfekt.

8 Jun 2023